Tisztelt Olvasó, Vásárló, Látogató!

Bizonyára értesült már arról, hogy 2018. május 25-től hatályba lép Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, melyet uniós rendeletbe foglaltak. A rendelet rövidítése GDPR, kibontva Gereral Data Protection Regulation, mely magyarul így hangzik: Általános Adatvédelmi Rendelet. Ezzel kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni. Ahogy korábban is, úgy továbbra is a lehető legnagyobb körültekintéssel fogjuk kezelni az Önök azon adatait, melyek lehetővé teszik, hogy kollégáikkal a mi kollégáink üzleti levelezést és kereskedelmi tevékenységeket folytassanak. Semmilyen más adatot Önökkel kapcsolatban nem kezelünk. Hogy a fenti rendelet minden előírásának megfeleljünk, komoly erőfeszítéseket teszünk. Az általunk elvégzett hatásvizsgálat alapján megújítjuk adatvédelmi szabályzatunkat és honlapunkra új adatvédelmi tájékoztatót helyeztünk fel: Adatkezelési Tájékoztató Ezúton is megerősítjük, hogy adatait továbbra sem továbbítjuk harmadik személynek, valamint hogy azok kezelése kizárólag a jogszabályokban rögzített módon és körben történik. Kérdés vagy kérés esetén pedig forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken: tokes.istvan[kukac]szmoreburger.hu vagy +36707766848


Adatkezelési Tájékoztató

Ön a Szmöre Burger (Tőkés István egyéni vállalkozó). (Székhely: 4031 Debrecen, Kürtös utca 7/a 3/11.) honlapjának Adatkezelési Tájékoztatóját olvashatja itt. Az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységünket a jobb érthetőség érdekében pontokba szedve közöljük.

 

  1. A Szmöre Burger honlapján az üzenetküldéskor megadott adatokat kizárólag a válaszadáshoz használjuk föl. Ezeket az adatokat harmadik félnek soha nem adjuk át.
  2. A honlapot a Google Analytics rendszerrel kapcsoltuk össze. A Google Analytics anonim adatokat gyűjt és összegez, így arról, hogy konkrétan egy-egy felhasználó mikor és honnan érkezik honlapunkra és hogy a honlapon miket néz meg, adatokkal nem rendelkezünk. Ezeket a viselkedési módokat csak kizárólag összesített számok formájában ismerjük meg. (Pl. Egy adott napon hányan kattintottak a „Hírek” oldalára.)

 

 

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:

Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala

Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 22.

Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40.

Telefon: 06 1 475 7186, 475 7100

Telefax: 06 1 269 3541

E-mail: adatved@obh.hu