Barion Pixel Szmöre Burger | Intézkedéseink
Intézkedéseink

Intézkedéseink

Sziasztok Szmöre rajongók!❤️

Eddig is igyekeztünk a legmagasabb higiéniai sztenderdeknek megfelelően működni, de a jelenlegi helyzet miatt megszigorítottuk a rendszerünket és a személyzet is ez alapján dolgozik tovább. A következő intézkedéseket hoztuk annak érdekében, hogy még biztonságosabb legyen nálunk étkezni:
- A konyhában dolgozó kollégáink gyakran fertőtlenítik a kezüket és a munkapultot valamint továbbra is gumikesztyűt használnak. Természetesen próbálják minimalizálni az érintkezést egymással és a vendégekkel egyaránt.
- Pultosaink a kasszában a pénzt az asztalra téve kezelik, kerülve a felesleges érintkezést.
- Az egyszer használatos evőeszközöket lecseréltük egyesével csomagolt változatra
- Amennyiben kollégáink esetleg külföldön jártak vagy kockázatos személlyel találkoztak, két hétig nem jöhetnek be az üzletbe még vendégként sem.
- A kézfertőtlenítést futáraink esetében is köteleztük, ezen kívül elláttuk őket egyszer használatos gumikesztyűkkel, hogy még jobban csökkentsük a fertőzés veszélyét.

Az üzletünk ❗️ZAVARTALANUL ÜZEMEL❗️
www.szmoreburger.hu

Szeretnénk kérni minden kedves vendégünk együttműködését is, erre vonatkozó javaslatainkat kommentben olvashatjátok. Köszönjük!

 

Kérjük a következők betartását:
- Amennyiben megfázás, vagy egyéb betegség gyanúja merül fel, vagy az elmúlt két hétben külföldön jártál, kérünk, hogy min. két hétig ne látogasd az üzletünket.
- Amennyiben lehetséges, fizikailag ne érintekzzetek kollégáinkkal és a többi vendéggel.
- Ha készpénzzel fizettek, azt ne a kiszolgáló kezébe, hanem az asztalra tegyétek le.
Bízunk benne, hogy közösen túllendülünk ezen az időszakon. Addig is kérjük és köszönjük együttműködéseteket az egész Szmöre Burger csapata nevében!