Barion Pixel

Jelentkezz hozzánk!

Szívesen a csapat tagja lennél?

Nézd meg elérhető pozícióinkat:

Előkészítő/Takarító kolléga

Takarító kollégaként te leszel a Szmöre Burger higiéniájáért felelős személy. Az üzlet tisztántartása lesz a feladatod, így aztán az egész étterem egyik legfontosabb szereplője leszel. Megtanítunk mindent, amit egy igazi Szmörésnek tudnia kell. Készen állsz, kezdhetjük?

Érdekel »

Pultos kolléga

Pultos kollégaként te leszel a Szmöre Burger arca vendégeink felé. A kasszánál köszöntöd őket és a rendelés felvétele lesz a feladatod, így aztán az összes termékünket jól fogod ismerni. Megtanítunk mindent, amit egy igazi Szmörésnek tudnia kell. Készen állsz, kezdhetjük?

Érdekel »

Futár kolléga

Futár kollégaként te leszel a Szmöre Burger arca vendégeink felé. A címükön köszöntöd őket és a rendelés kiszállítása lesz a feladatod, így aztán az egész várost jól fogod ismerni. Megtanítunk mindent, amit egy igazi Szmörésnek tudnia kell. Készen állsz, kezdhetjük?

Érdekel »

Konyhai kolléga

Konyhai kollégaként te leszel a Szmöre Burger lelke. A konyhában a rendelések elkészítése lesz a feladatod, így aztán az összes termékünket jól fogod ismerni. Megtanítunk mindent, amit egy igazi Szmörésnek tudnia kell. Készen állsz, kezdhetjük?

Érdekel »
Kosár

Rendelést mindennap 8:00 és 21:20 között tudsz leadni.