Barion Pixel

Vásárlási feltételek

Szállítás
A csomagok kiszállítását Debrecen táblán belül vállaljuk, alvállakozói futárszolgálattal.

Adott szolgáltató Szállítási feltételeiről itt olvashatnak:

Wolt:
https://wolt.com/hu/terms

Netpincér:
https://www.netpincer.hu/contents/adatkezelesi-tajekoztato

VisitME:
https://www.visitme.hu/terms-of-service

Ugye milyen egyszerű? Várjuk a rendelésed!
– Szmöre Burger

Szállítási feltételek

A csomagok kiszállítását Debrecen táblán belül vállaljuk, saját futárszolgálattal. A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Amennyiben nem Debrecenre szeretne rendelni,  kérem írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a lenti telefonszámon. A szállítás időpontjáról, későbbiekben, e-mailben fog tájékoztatást kapni és lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailre válaszolva illetve  +36706073103   vagy +36 70 776 6848-as telefonszámon is. Törekszünk a lehető legrövidebb idő alatt eljuttatni a önhöz a csomagokat. A kiszállítás várható időtartama 60-70 perc. Kérjük azonban, hogy a szállítási időt 5-10 perc erejéig kezelje rugalmasan! Rossz időjárási viszonyok esetén a késés a forgalom miatt természetes lehet. Ennek mértéke 10-20 perc. Ennél jelentősebb késés esetén az Étterem a weboldalon (főoldal és a megrendelés véglegesítése oldal is) feltünteti a késés mértékét vagy tájékoztatja Önt. Debrecen táblán kívüli címre jelenleg csak egyedi megállapodás alapján szállítunk (kérjük ezzel kapcsolatban keress bennünket elérhetőségeinken).

Szállítási időtartam: 60-70 percen belül
Csomag Információ: +36702434724

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Elállási jog:

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén:

  • a terméknek,
  • több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,
  • több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

Fogyasztót megilleti, hogy a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát. Bővebben itt: ÁSZF

Kérjük figyeljen oda, amikor megadja a(z)

  • számlázási adataid. (Kellemetlen lenne Nagy gsaa-nak számlázni)
  • szállítási adatokat. A legfontosabb összetevő a rendelés során. Kérlek add meg helyesen az irányítószámot, várost, utca nevét és a hozzá tartozó házszámot. Enélkül a futár csak bolyong, mint fecske toll a levegőben és teljesen idegállapotba jön.
  • e-mail címed is hasonló fontosságú, mint a szállítási cím, hisz ha ez nem oké, akkor rossz helyre megy a számla, valamint nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot. Figyelj oda.
  • TELEFONSZÁM!! Húúú, de még mennyire kell. Ha teheted ilyen formában add meg: +3630111111,  ha rosszul ütöd be, akkor a futár soha az életben nem találja ki a hiányzó számokat, és hidd el nem fog rajta sokat agyalni, megy tovább, te pedig nem kapod meg a csomagod időben.
  • Ugye milyen egyszerű? Várjuk a rendelésed!

Szmöre Burger

Rendelést mindennap 8:00 és 21:20 között tudsz leadni.